З 16 березня на факультеті комп’ютерних систем та автоматизації проходять лекції для студентів наших коледжів. До нас завітали студенти коледжів МТФК, ОТФК, ФКНТІС.

Доцент Левінський В.М. провів лекцію «Формування компетенцій студентів – випускників коледжів спеціальності 151». Студенти ознайомилися з переліком дисциплін, які викладають на кафедрі «Автоматизація технологічних процесів та робототехнічних систем»; компетенціями, які набувають студенти після навчання в бакалавраті та магістратурі. Цікавою була інформація про взаємозв’язок між дисциплінами, перспективи працевлаштування та лабораторії факультету. Студенти коледжу ОТФК ознайомилися з пропозиціями нашого факультету для майбутніх магістрів. Доцент Світий І.М. надав інформацію про напрямки підготовки, технологічні задачі на виробництві, перспективність спеціальності. Технічні можливості лабораторій також були висвітлені на протязі зустрічі.

На наступний день 17.03.2021 ми приймали студентів коледжу ОТФК та ФКНТІС. Хлопці, які отримують спеціальність за електротехнічним напрямком (ФКНТІС) завітали на лекцію до викладачів кафедри електроенергетики, мехатроніки та інженерної, побачили можливості лабораторій. Студенти, які навчаються за спеціальністю після лекції доцента Левінського В.М. відвідали лабораторії факультету з доцентом Муратовим В.Г. та ознайомилися з обладнанням, яким облаштовані лабораторії.

А студенти коледжу ОТФК відвідали лабораторію MirONAFT та познайомилися з творчим колективом лабораторії та заслухали лекції «Пневматичні та електропневматичні системи» та «Мобільна робототехніка» (лектор – магістр Маклецький Дмитро). Дмитро також поділився зі студентами своїм досвідом роботи в лабораторії, розповів про сучасні тенденції в роботехніці та проекти лабораторії.