Дишлєвой Олександр Олександрович

Дишлєвому Олександру Олександровичу, студенту гр. Ам-10 призначено разову іменну стипендію за успіхи у навчанні в розмірі 700 грн. (Розпорядження № 04/Ф6 по факультету КСтаА ОНАХТ від 30.11.2020 р.)

Дишлєвой Олександр Олександрович у 2018 році закінчив Коледж нафтогазових технологій, інженерії та інфраструктури сервісу Одеської національної академії харчових технологій (ОНАХТ) та вступив на 1 курс зі скороченним терміном навчання денної форми навчання ОНАХТ до факультету Комп’ютерних систем та автоматизації за спеціальністю 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології», освітньо-кваліфікаційний рівень «Бакалавр».

Він демонструє високі показники у навчанні. Екзаменаційні сесії 2019-2020 навчального року, склав на «відмінно». За результатами екзаменаційних сесій отримував підвищену стипендію. Влітку 2020 року на «відмінно» захистив бакалаврську роботу.

Восени 2020 року успішно склав вступні випробування і вступив до магістратури ОНАХТ за спеціальністю 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології». Протягом першого семестру навчання у магістратурі також проявив себе як відповідальний та цілеспрямований студент. Бере активну участь у науково-технічних конференціях. Восени 2020 року подав документи на патент України на корисну модель.

Дишлєвой Олександр Олександрович є активним учасником громадського життя академії та факультету, виконує обов’язки старости групи.

Захоплюється спортом, займається греблею та футболом. Брав участь у змаганнях з футболу, що проводила Академія. Користується повагою студентів та викладачів академії.